Kerstbierfestival

HOME WAAR? PRIJZEN FOTO'S HOTELS IN DE PERS O.B.E.R. CONTACT TICKETS

 
 

www.flickr.com

MEER FOTO'S

O.B.E.R. Objectieve Bierproevers Essense Regio
 Zythos - Confederatie van Bierproevers
last updated :
13 december 2016

TICKETS

Wij zorgen voor de zaal, de aankleding, 150 200 verschillende bieren, andere dranken, hapjes en we proberen democratische prijzen te hanteren. Wij willen u dan ook beleefd maar uitdrukkelijk vragen geen eigen etenswaren of dranken mee in de zaal te brengen.

een organisatie van O.B.E.R.
Objectieve Bierproevers Essense Regio

Tickets in voorverkoop

Ook dit jaar werken we voor beide dagen exclusief met online voorverkoop.  U kan voor beide dagen een pakket kopen met daarin 7 jetons, een proefgids, een bon voor flesje water en een een glas voor 25 (+ reservatiekost 1,40). Er zijn voor beide dagen 900 kaarten beschikbaar. Enkel op zaterdag na 19u kan u een ticket aan de inkom kopen. We dienen door de brandwetgeving wel het maximum aantal personen van 900 personen in de hal te blijven hanteren. Het festival sluit dan om 23u de deuren.

Is er een dag uitverkocht en heeft u geen ticket voor die dag dan heeft het geen zin om langs te komen, tenzij op zaterdag na 19u.   

Iemand die 2 dagen wil komen betaalt twee tickets, er is geen weekendtarief. Beschouw het extra glas en boekje als een bonus op de toegangsprijs. Ook de BOB dient een ticket te kopen, anders kunnen we het aantal bezoekers in de zaal niet meer controleren. U kan max. 4 tickets tegelijk bestellen. 

We vinden ook dat het gemakkelijker was toen de toegang nog vrij was en dat het wat planning vraagt van de bezoeker, maar we hebben de vorige jaren ervaren dat het op deze manier voor zowel bezoekers als vrijwilligers leidt tot een aangenamer festival met meer ruimte om rustig te genieten van een lekker Kerstbier. U kan trouwens altijd nog uw hulp aanbieden als festivalvrijwilliger, dan zorgen we ervoor dat u zeker binnen kan. ;-)

Voorverkoop start vanaf 1 augustus
Enkel nog tickets (25) aan de inkom zaterdag na 19u!

Check ook onze facebook pagina voor meer nieuws en updates