Kerstbierfestival

HOME WAAR? PRIJZEN FOTO'S HOTELS IN DE PERS O.B.E.R. CONTACT TICKETS

www.flickr.com

MEER FOTO'S

O.B.E.R. Objectieve Bierproevers Essense Regio
 Zythos - Confederatie van Bierproevers
last updated :
09 december 2016

PRIJSLIJST

Bier op een rij

Wij zorgen voor de zaal, de aankleding, 150 200 verschillende bieren, andere dranken, hapjes en we proberen democratische prijzen te hanteren. Wij willen u dan ook beleefd maar uitdrukkelijk vragen geen eigen etenswaren of dranken mee in de zaal te brengen.

 

een organisatie van O.B.E.R.
Objectieve Bierproevers Essense Regio

Tickets in voorverkoop

Zoals de voorbije jaren werken we ook dit jaar voor beide dagen enkel met online voorverkoop. U kan voor beide dagen een pakket kopen met daarin 7 jetons, een proefgids, een flesje water en een een glas voor 25 (+ reservatiekost). Er zijn voor beide dagen 900 kaarten beschikbaar. Enkel op zaterdag na 19u kan u gewoon tickets kopen aan de kassa. Het festival sluit dan om 23u de deuren. 

KOOP HIER UW TICKETS (vanaf 1 augustus)

Jetons kosten 2,00 en zijn te verkrijgen aan de kassa op het festival. (enkel cash)

Bieren
De meeste bieren kosten slechts 1 jeton. Er zijn er een paar die 2 of zelfs meer jetons kosten voor een glaasje. Dit zijn bieren die zeer exclusief zijn, een kostelijk brouwproces achter de rug hebben en ook voor ons een hoge aankoopprijs hebben.

Shop
Wilt u een volledige fles delen met een groepje vrienden, of meenemen om thuis te drinken dan kan dat. De fles kost dan wel de prijs in bonnen die we zouden vragen voor het aantal consumpties dat uit de fles kan, dus 2 jetons voor een klein flesje (25 of 33cl), 5 voor een 75cl-fles en 10 voor een magnum (1,5l). Voor betalingen met cash of kaart kan u zich wenden tot de bier shop aan de rechterzijde achterin de zaal.

Gratis bonnetje : 
Voor leden van O.B.E.R., Zythos, PINT, CAMRA of andere bij EBCU aangesloten bierconsumentenverenigingen. (1 jeton voor het weekend op het vertoon van uw lidkaart)

Festivalgids :  6
Glas
:  4(aankoop)
Festival T-shirt: : 10
Sleutelhanger 3.60

Eten & hapjes
Portie kaas of salami : 2jetons
Kaasplank van 4 speciale kazen: 3 jetons
Doosje Pringles chips : 1 jeton

In het naast de zaal gelegen café zijn nog frietjes met stoofvlees en partysnacks s te verkrijgen.

Frisse & warme dranken
Koffie/Thee : 1 jeton
Water flesje 50cl : 1 jeton
Bruiswater/Limonade/Cola/ Cola Zero: 1 jeton(25cl)

Pendelbus vanaf en naar Station Essen met een autocar : 1,00. Wij voorzien een regelmatige pendeldienst met een autocar, zo goed mogelijk aansluitend op de aankomst- en vertrektijden van de treinen naar noord en zuid. 

Onze T-shirts werden gedrukt bij Cityprint BV