Kerstbierfestival

HOME WAAR? PRIJZEN FOTO'S HOTELS IN DE PERS O.B.E.R. CONTACT TICKETS

www.flickr.com

MEER FOTO'S

OBER website

 
last updated :
31 december 2016

Bierlijst 2019 in pdf (new)

Meer kerstbiernieuws: 

Oorkonde beste kerstbier 2018
Eremerk Jan Lambin
Sfeerverslag

Getuigenissen 10 jaar Kerstbierfestival

OBER IN DE PERS

Nieuwe artikels toegevoegd op de perspagina
Belgian Beer & Travel

Movimento Birra (Italia)

GVA 23/11/06: O.B.E.R. valt in deprijzen (+foto's)
Celebrator Beernews (USA)
Whitebeertravels
.com (UK)
Burgundian Babblebelt
(UK/USA)
meer...

Bierlijst
Defintieve lijst 2019

15 & 16 december 2018

Op dit moment is het omwille van de corona-crisis nog onduidelijk of de editie 2020 kan doorgaan en in welke vorm. De ticketverkoop is alvast uitgesteld tot ten vroegste oktober 2020. Het festival is/was voorzien op 12 & 13 december. Meer info in deze blogpost.

Op het jaarlijks Kerstbierfestival kan u het uitgebreid gamma aan Belgische kerst- en winterbieren degusteren. Het proeven gebeurt uit glaasjes van 15 cl zodat u goed de verschillende brouwsels kunt beoordelen. We doen telkens ons best om u te verrassen met zelfs de meest exclusieve brouwsels van de kleinste en meest afgelegen brouwerijen. 

We proberen alle in BelgiŽ gebrouwen kerst- en winterbieren aan te bieden. Sommige bieren hebben we zowel van het vat als op fles, en ook voor een warm geserveerde gluhkriek moet u bij ons zijn. In totaal zullen we u weer een lijst van om en bij de 220 bieren presenteren, waarvan een 20-tal van het vat en 4 warm geserveerde gluhbieren. Sinds een aantal jaren zijn er ook veel winterbieren die op houten vaten zijn gerijpt. Altijd een ontdekking voor de liefhebber.

We verwelkomen elk jaar zo'n 2300 dorstige kerstbierliefhebbers uit een 30 tal landen in de Essense Heuvelhal. Voor beide dagen is er een exclusieve online voorverkoop via deze website. De voorverkoop gaat van start op 1 augustus en gaat zeer snel, wees er dus op tijd bij! Enkel op zaterdagavond vanaf 19u kan u tickets aan de kassa kopen.

Het kerstbierfestival heeft intussen een reputatie als internationaal topevenement, een ontmoetingsplaats voor bierliefhebbers uit alle windstreken en werelddelen. 

een organisatie van O.B.E.R.
Objectieve Bierproevers Essense Regio